Hurda n titta din tycka o -historik pa Tinder

Tinder letar evigt postumt satt att tillfora nytt at appen medan som n skiljer dej av dina medel sam tycker om dej befinner si en av de nyare funktionerna. Finns som ett fraktio Tinder Gold -prenumerationen, Likes You befinner sig ett flott roll saso visar dig vem saso age gillat dej for du plikt digga de dar.

TechJunkies snabba besked Lar de hurdan du anvander saken dar narvarande funktionen pa Tinder Gold nedom Las artikeln sta mer upplysning

Denna roll slapptes e passag 2018 sam befinner sig saso en genvag till dejting. Forsavitt ni prenumererar villig Tinder Gold, Likes You ger dig nagon konstig par darborta du ser en rutnat med dom folk saso allareda inneha svept genast villig de. Det lilla gyllene hjartat betyder all Tinder -anvandare sasom allareda har visat hobby forut din framtoning sa att n kan utelamn massorna sam skrida direkt at do brukare som ni mest gansk kommer att ringa en datum med.

Tinder Guld

Likes You befinner si ett del av dom extra$ 5 i manaden ni betalar sta guld over Tinder Plus. Marknadsfors som ett exklusiv sallskap, det befinner si nago annan prenumerationsniva saso skanker dig marklig ytterligar brasilia kvinnor söker män instrument for att forbattra ditt dejtingspel.

Det skanker dig Pass, mojligheten att korrigera din omrade nar ni behover. Skolja i retur saso later dej angra ett fel svepning. Fem underbart Likes att bruka va dag, obegransade normala likes samt en Boost per manad darfor at placera de langst up ino stapeln.

Mojligheten att angra e vanster svep nar det bo ha varit ratt befinner sig vart$ 5 i min skrift. Mi hade villig haft saken dar funktionen nar mig anvande appen. Istallet fick sjalv avvakt ett odefinierad tid tills profilen gjorde kretsen samt kom ater inom uppsyn stack. Mi diggar ej iden med bra Likes och tycker att de befinner sig laskiga skad nagon Boost skadar aldrig nagon.

Tinder uppskattar dej

For inte tillgangli alternativt popular kan det befinna det enklaste sattet att patraffa ett datum. Istallet darfor att fungera saso du normalt skulle sam botten up, behover n endas utse saken dar lilla sukta efter -ikonen langst upp mo vanster pa huvudsidan stav Tinder darfor at komma at specialavsnittet. Det befinner si ett cirkel profilbild tillsamman nagon guldkant samt kommer forhoppningsvis att innefatt nagra folk sasom allaredan inneha svept direkt villig dig.

Narvarande ska ni se en guldhjarta hogst upp som berattar hurdan otaliga som har gillat de och e rutnat saso visar deras huvudsakliga profilbild.

Allt ni behover skapa befinner sig att verka de igenom det ha rutnat sam checka pa profilerna. Ni kommer aven fortsattningsvis att tarva svepa at vanster alternativt modera saso du behover, men sa straxt n sveper til moderat blir n automatiskt nagon matchning. Ehuru dom allaredan age svept genast kontra dej matchar de dar tillsamman do samt du ar klar att forena.

Detta nat anvander dito principer saso huvudmatningen. Du kollar villi profilbilden sam valjer profilen for att lasa mer. Uppskattar n dem? Svep do och spel fortsatter. Gillar n dom inte? Svep till vanster och dom forsvinner a ditt rutnat darfor at (forhoppningsvis) ersattas med e ovrig.

Befinner si Tinder uppskattar n vart att konsumera?

Hur sa sjalv inneha sett av nago van saso ann anvander Tinder beror vardet villig Likes You kungen varje du bor sam hurdan duktig du ar ino spel. Diggar Du ger mervarde ifall n bor inom nago storstad samt age lite spel. Dom sasom bor ino tystare omraden alternativt ej befinner si odla framgangsrika gallande Tinder far ganska inte dito nytta.

Varend Likes You fryst vatten, ar en snabbspolningsalternativ. Ino stallet darfor at tarva svepa genom stacken sasom nagon vanlig perso, kan ni utelamna allt det sam flanera rattfra fram at de dar som allareda age visat hobby. Det befinner si sasom saken dar darborta vannen inom baren saso marker att nagon befinner sig huga av de, vilket sparar dej besvaret att iaktta allihopa allena.

Ifall n icke kommer att fa flera att botten upp genast pa dig fran vilken skal som helst, kommer Likes You att bli mer sjalskrossande enslig som resten utav appen ger. Forsavitt n far en aning uppmarksamhet kan det handla din dag alternativt rynka inte fri kungen vem n tittar darborta.

Kungen egen hand skulle mig saga att Likes You ej befinner sig vart do extra$ 5. forsavitt nagon har gillat dej och om ryktena stammer kommer do likva att visas langst up i din normala dagliga stack. Skad, lagg mot Pass stav om ni reser, dumpa i retu forut ifall n befinner sig stav brattom sam Boost stav en aning tillagg dejtingkraft va manad och sta priset kungen en java kan du ringa nago kopiost smidigare dejtingapp -upplevelse.